Vrouw Holland's Festival

VRIJDAG 10 MAART

MartiniPlaza en Vrouw Holland lanceren samen het allereerste Vrouw Holland's Festival.

Het festival van het noorden waar de inwendige mens eindelijk eens totaal vergeten wordt. Tussen de lekkere hapjes door gaat het hier natuurlijk alleen om de buitenkant. Want die mag door iedereen gezien worden! Een dag vol spannende sprekers, workshops, muziek maar ook 'autoband wisselen' en 'tinder live'.
Een festival met 's avonds een concert van Vrouw Holland met gastoptredens van o.a. Babette van Veen, Bert Visscher, Wia Buze, Jan Henk de Groot en Van der Laan & Woe. Alles onder begeleiding van het Noordpoolorkest en daarna een ruig dansfeest. Vrouwen verenigt u! Vergeet de man niet mee te nemen om elkaar eens heerlijk op de hakken te nemen!

Programma
Korenfestival: 16.30 uur
Festival: 17.00 uur
Voorstelling: 20.00 uur
Afterparty: na afloop


Het Vrouw Holland's Festival bestaat onder andere uit de volgende workshops:


SEIZOENS-APK

De loges die ingedeeld zijn in de vier verschillende seizoenen bieden voor iedere vrouw een nieuwe boost. Bij de ene komt dat door een massage, bij een ander krijg je zelfs een lapdance of serenade. En als je dan nog wat sores kwijt moet dan kun je je bagage kwijt bij onze professionele psychiater in het ‘zeurhoekje’. 

TINDER LIVE

Altijd die slechte profielfoto’s van die mannen op Tinder, of het probleem dat ze totaal niet op hun profielfoto lijken en geen Brad Pitt zijn maar trol. Geef het Tinder avontuur nog niet op want op het Vrouw Holland festival zie je direct wat voor vlees je in de kuip hebt terwijl je de keuring doet. 

WIJZE STAMTAFEL

Dat vrouwen professionals in het huishouden zijn is een gegeven feit. Maar als je nou stiekem toch wel geïnteresseerd bent in wat tips & tricks omtrent het verwijderen van wijn vlekken uit je tapijt of het niet laten krimpen van je man zijn overhemd? Dan ben je aan de wijze stamtafel welkom met al je vragen. 


YOGA OP Z'N GRONINGS

In het noorden zijn we allemaal wat nuchter aangelegd en daar zijn we voornamelijk trots op. Toch is Yoga helemaal hip en zien zelfs de down to earth noorderlingen wel wat in het zweverige levensstijltje. Maar, dat doen wij bij Vrouw Holland wel gewoon op z'n Gronings! 

VROUW HOLLAND QUIZ

In het theatercafé speelt de talentvolle singer/songwriter Bas de Jonge zijn zelfgeschreven nummers. Ook wordt er een quiz gehouden. Sfeervol, gezellig en mooie muziek om zeker even naar te luisteren tussen 17:00 uur en 19:00 uur. 

TIETENPOPPENKAST

Grote, kleine, brede, dunne, hangende, puntige, je hebt ze in alle vormen en maten. De vrouwelijke rondingen die onze buste versieren. Maar in welk lingerie je de dames moet hijsen is voor veel vrouwen nog een mysterie. Tijdens de tietenpoppenkast is er een specialist die advies geeft.

SLIPJES NAAIEN

Je betaalt er zo 7 euro voor maar hoe veel stof is het nou eigenlijk zo’n slipje, weinig toch? Om hier op geld te kunnen besparen en omdat je zelf natuurlijk de mooiste en meest uitdagende creaties kan maken, kun je een workshop slipjes naaien volgen op het festival. 

KORENFESTIVAL

Tijdens het festival gaan meerdere koren de strijd met elkaar aan. De koren brengen twee nummers ten gehore voor een vakkundige jury. Daarnaast treden alle koren ook gezamenlijk op en brengen samen een gek nummer ten gehore.

GEKKE MEIDEN HOEK

Op het podium hebben de vrouwen al aardig wat gekke dingen laten zien in de afgelopen twintig jaar. Gelukkig kun je dat nu zelf ook na doen en meemaken! Met de bekende bouwvakkersact, preien gooien en hink-stap-sprong is het een waar Vrouw Holland circuit in de style van de gekke dames. 

KUTCAKES HAPPEN

Heerlijke cup cakes zijn het al, maar dit zijn niet je standaard cup cakes. Deze kutcakes verdienen een niet zo degelijke versiering. Dus volle bush of een streepje, versier jouw kutcake naar eigen wens. En daarna mag je hem natuurlijk zelf opeten. Lekker man!

Make-over en fotoshoot

Welke vrouw vindt het niet leuk om eens een make-over te krijgen. Een andere look is natuurlijk spannend, maar ook erg leuk! Eenmaal opgetut, moet alles vastgelegd worden tijdens een heuse professionele fotoshoot.

AUTOBAND WISSELEN

MartiniPlaza organiseert i.s.m. Century Autogroep, het kampioenschap bandenwisselen voor vrouwen. Denk jij dat je een snellere tijd kunt realiseren dan de dames van Vrouw Holland? Naast eeuwige roem, zijn er mooie prijzen te winnen, zoals een weekend cabrio rijden en een verzorgd vriendinnenarrangement bij MartiniPlaza.