Organiseer je eindejaarsfeest bij Martiniplaza

Kerstfeest, winterfeest, oud en nieuw bedrijfsfeest of een receptie. Hoe je het ook noemt, wij helpen je bij de organisatie van jouw eindejaarsfeest. Om het makkelijk te maken hebben we enkele kant-en-klare concepten uitgewerkt. Geschikt voor grote en kleine groepen. We denken uiteraard ook graag met je mee als je iets anders in gedachten hebt of een evenement op maat wenst. 

Artiestenborrel

Jouw werknemers/collega's kruipen vanavond in de rol van artiest! En als een echte artiest kom je natuurlijk binnen via de artiesteningang. Vervolgens word je in de artiestenfoyer ontvangen met een glaasje bubbels. Op naar het podium. Op het toneel staan onze medewerkers voor jullie gasten klaar. De tafels zijn gedekt, de muziek staat aan. Misschien komt er zelfs een live band? Het buffet of driegangendiner wordt na de officiële opening geopend. 

Geniet samen met je werknemers/collega's en laat je volledig ontzorgen. 

Prijs

  • v.a. 65,- p.p. 
  • v.a. 30 personen | Tijdsduur: 3 uur 
Artiestenborrel
Artiestenborrel

Club Martini

Club Martini tovert Martiniplaza om tot een nightclub met hoogwaardig entertainment. Een avond vol muziek, dans en show gecombineerd met heerlijke hapjes en drankjes. Je wordt als een ware VIP onthaald op de rode loper waarna je Club Martini betreedt. Van harte welkom! Na een spectaculaire opening geniet je van live optredens met muziek van bekende artiesten zoals Madonna, Cher en Tina, muziek uit de 90's en prachtige Spaanse klassiekers. Laat je tegelijkertijd verwonderen door bijzondere dansacts op hoog niveau met o.a. een burleske dansact, luchtacrobatiek en een klassieke Mr. Bojangles act. 

Prijs

  • v.a. 40,- p.p. (exclusief buffet)
  • v.a. 100 personen | Tijdsduur: 3 uur 
Club Martini
Club Martini

Sinterklaasviering

Beleef de magie van het Sinterklaasfeest bij Martiniplaza! Ontdek een betoverende wereld vol cadeaus, pepernoten en gezelligheid. Bij binnenkomst krijgen de ouders een kopje koffie/thee met gevulde speculaas. De kinderen genieten van een glaasje ranja en Sinterklaas snoepgoed. Laat de kinderen deelnemen aan een interactieve Sinterklaasshow en ontmoet Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten. Geniet van een onvergetelijke middag samen met collega's vol verwondering en plezier voor het hele gezin. Kom naar Martiniplaza en maak van de Sinterklaasviering een groots avontuur!

Prijs

  • v.a. € 35,-
  • v.a. 50 personen | Tijdsduur: 2,5 uur
Sinterklaasviering
Sinterklaasviering

BAAS(is) borrel

Deze BAAS(is) borrel is een gezellige bijeenkomst voor jouw werknemers/collega's. Lekker eten en drinken in een gezellige omgeving. Bij binnenkomst krijgt iedereen een glaasje champagne. Aansluitend wordt er geborreld in een van onze sfeervolle zalen. Op tafel staat een schaaltje met luxe nootjes en zoutjes. Gedurende de borrel lopen wij rond met warme hapjes. Optioneel kun je kiezen uit een van onze smakelijke buffetten. 

Prijs

  • v.a. € 30,- (exclusief buffet) p.p. 
  • v.a. € 65,- (inclusief buffet) p.p. 
  • v.a. 30 personen | Tijdsduur: 2 uur 
BAAS(is) borrel
BAAS(is) borrel

Kerstpakketten

Uiteraard is het mogelijk om een arrangement te combineren met het uitdelen van kerstpakketten, waardoor je een feestelijke ervaring kunt creëren waarbij de gasten niet alleen kunnen genieten van het arrangement, maar ook een kerstpakket ontvangen als extra verrassing.

Kerstpakketten
Kerstpakketten

Rondleiding in Martiniplaza

Ontdek de mogelijkheden in Martiniplaza tijdens een rondleiding! Neem vrijblijvend contact op met Bert Janssen via bert.janssen@martiniplaza.nl.

Rondleiding in Martiniplaza
Rondleiding in Martiniplaza

Over Martiniplaza

Voor grote en kleinere evenementen ben je bij Martiniplaza aan het juiste adres. Wij organiseren evenementen waarbij gastbeleving centraal staat en gaan tot het gaatje om jouw evenement tot een succes te maken. Alle zalen in Martiniplaza hebben een eigen karakter en functie: het ideale decor voor culturele en zakelijke evenementen. We hebben vrijwel alles in huis: techniek, horeca, kennis en uiteraard veel ervaring. Graag denken wij met je mee over de beste aanpak en uitvoering en leveren maatwerk dat past bij jouw evenement. 

Meer over Martiniplaza
Over Martiniplaza
Over Martiniplaza

Contactformulier