Eindejaarsfeest in Martiniplaza

Waarom een eindejaarsfeest in Martiniplaza een goed idee is

Voor grote en kleinere evenementen ben je bij Martiniplaza aan het juiste adres. Wij organiseren evenementen waarbij gastbeleving centraal staat en gaan tot het gaatje om jouw evenement tot een succes te maken. Alle zalen in Martiniplaza hebben een eigen karakter en functie: het ideale decor voor culturele en zakelijke evenementen. We hebben vrijwel alles in huis: techniek, horeca, kennis en uiteraard veel ervaring. Graag denken wij met je mee over de beste aanpak en uitvoering en leveren maatwerk dat past bij jouw evenement. 

Meer over Martiniplaza

Ruimte en faciliteiten

Martiniplaza is een evenementenlocatie in Groningen met voldoende ruimte en diverse faciliteiten die geschikt zijn voor eindejaarsfeesten. We hebben verschillende zalen en ruimtes die kunnen worden aangepast aan de grootte en het type evenement dat je organiseert. Of je nu een kleine bijeenkomst wilt houden of een grootschalig evenement wilt organiseren, Martiniplaza kan de juiste ruimte bieden die aan jouw behoeften voldoet.

Bekijk alle zalen
Ruimte en faciliteiten
Ruimte en faciliteiten

50 jaar ervaring in evenementenorganisatie

Martiniplaza biedt professionele ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van evenementen. Met ruim 50 jaar ervaring en jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers zet MartiniPlaza de toon in evenementenorganisatie. Wij helpen je graag bij het vormgeven jouw evenement. Als specialist denkt Martiniplaza mee van concepting en decorbouw, tot inrichting, styling en entertainment.

De organisatie van Martiniplaza denkt goed mee in de ontwikkeling van het evenement. De medewerkers zijn professioneel, enthousiast en gastvrij. Een 10!

Anneke Tjassing , UMCG Groningen

Meer over organiseren in Martiniplaza
50 jaar ervaring in evenementenorganisatie
50 jaar ervaring in evenementenorganisatie

Cateringmogelijkheden

Martiniplaza heeft uitgebreide cateringmogelijkheden en kan een feestelijk menu samenstellen voor jouw eindejaarsfeest. Of je nu kiest voor een buffet, een sit-down diner of een cocktailparty met hapjes, het cateringteam van Martiniplaza kan aan jouw culinaire wensen voldoen en ervoor zorgen dat jouw gasten goed worden verzorgd.

Heb je als organisator speciale of extra wensen betreft de catering van jouw evenement? Dan regelen we een heerlijk menu dat precies aansluit bij jouw plannen. Een evenement is namelijk nóg geslaagder met eerlijk en passend eten en drinken.

Leon Ubink, Keukenmanager Martiniplaza 

Download onze banquetingmap
Cateringmogelijkheden
Cateringmogelijkheden

Technische mogelijkheden

Als het gaat om technische vereisten voor jouw evenement, heeft Martiniplaza geavanceerde technologische faciliteiten. We beschikken over moderne audiovisuele apparatuur, verlichtingssystemen en andere technische voorzieningen die kunnen bijdragen aan de impact en het succes van jouw evenement. Het technische team van Martiniplaza kan je helpen bij het plannen en uitvoeren van de technische aspecten van jouw evenement.

Technische mogelijkheden
Technische mogelijkheden

Mogelijkheden voor branding en aanpassing

Martiniplaza biedt mogelijkheden om jouw bedrijfsmerk en boodschap tijdens het evenement te presenteren. Je kunt de ruimtes aanpassen met brandingmogelijkheden zoals banners, displays en gepersonaliseerde decoraties om jouw bedrijfsidentiteit te versterken en de gewenste sfeer te creëren.

Het programma was gevarieerd, de locatie zag er sfeervol uit; het was echt FEEST met goed eten en drinken. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

Hilda Grave, Martini Ziekenhuis

Mogelijkheden voor branding en aanpassing
Mogelijkheden voor branding en aanpassing

Locatie en nabijgelegen accommodaties

Martiniplaza is gevestigd in Groningen, een bruisende stad met een scala aan accommodaties in de buurt. Het station, de stad en het Stadspark zijn op loopafstand en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Dit maakt het handig voor jouw gasten om te verblijven in hotels of andere accommodaties in de omgeving, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot het evenement. Bovendien biedt de stad zelf mogelijkheden voor ontspanning, cultuur en recreatie, wat een extra voordeel kan zijn voor jouw gasten. In de nabije omgeving van Martiniplaza zijn 1.500 parkeerplaatsen. Tegenover Martiniplaza ligt de parkeergarage Martiniplaza Parking met 600 plekken. 

Over Groningen
Locatie en nabijgelegen accommodaties
Locatie en nabijgelegen accommodaties

Jouw eindejaarsfeest in Martiniplaza?

Een eindejaarsfeest in Martiniplaza kan een geweldige manier zijn om het jaar af te sluiten en jouw medewerkers, collega's of klanten te bedanken voor hun inzet en samenwerking.

Wil je meer weten over het organiseren van eindejaarsfeest? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Martiniplaza? Hartstikke leuk! We denken graag met je mee. 

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Jouw eindejaarsfeest in Martiniplaza?
Jouw eindejaarsfeest in Martiniplaza?

Contactformulier