Proef Groningse gastvrijheid

Proef Groningse gastvrijheid

Welkom bij Brasserie Loeks!

Een moderne Brasserie met een warme, gezellige en informele sfeer. Brasserie Loeks is de ideale plek om elkaar te ontmoeten en geschikt voor diverse gelegenheden. Van zoet, lunch en hartig, tot borrel en diner. Onze koks koken heerlijk voor je. Dat doen ze met lokale producten en de smaken van het seizoen. Geopend voorafgaand aan theatervoorstellingen en sportwedstrijden. De Brasserie kan ook worden gebruikt voor personeelsfeesten, bedrijfsbijeenkomsten of andere (zakelijke) evenementen. Kortom, Brasserie Loeks is de perfecte locatie voor elke gelegenheid.

Bekijk de menukaart
Welkom bij Brasserie Loeks!
Welkom bij Brasserie Loeks!

Reserveren

Reserveren kan op twee manieren. Zodra je tickets voor een voorstelling bestelt, krijg je de mogelijkheid om daarbij meteen een tafel in de Brasserie te reserveren. Selecteer daarbij met hoeveel personen je komt. Wil je alleen een reservering plaatsen? Dan reserveer je via onderstaande link. 

Los reserveren
Reserveren
Reserveren

Menukaart

Ons menu is zorgvuldig samengesteld met ingrediënten van hoge kwaliteit. Naast heerlijke gerechten biedt Brasserie Loeks een uitgebreide selectie van dranken, waaronder cocktails, zorgvuldig geselecteerde wijnen en lokale bieren. Drankjes die perfect passen bij de culinaire ervaring van de Brasserie. 

Proef Groningse gastvrijheid. Eet smakelijk!

Menukaart
Menukaart
Menukaart

Dutch Cuisine

In de Brasserie hanteren we de principes van 'Dutch Cuisine', waarbij de nadruk ligt op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Dutch Cuisine hanteert vijf principes die passen bij de kernwaarden van Martiniplaza: vernieuwend, gastvrij, samen en Gronings.

‘’Wij hebben de gerechten met zorg samengesteld en onze producten zoveel mogelijk uit de regio gekozen. We bereiden onze gerechten met passie.'' Arjen de Vries - Souschef

Meer
Dutch Cuisine
Dutch Cuisine

Contactformulier