Theaterbezoek

Theaterfoyer en Chez Jacques

Voor de voorstelling en in de pauze bent u van harte welkom in de theaterfoyer voor een drankje. Deze is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Na afloop kunt u napraten in ons Theatercafé Chez Jacques.

 Theaterfoyer en Chez Jacques
 Theaterfoyer en Chez Jacques

Stoelverhogers

Voor onze kleinste bezoekers is in ons theater een beperkt aantal zitverhogers beschikbaar. Heeft u zelf een zitverhoger, neem deze dan gerust mee.

Stoelverhogers
Stoelverhogers

Laatkomers

Laatkomers lopen het risico niet meer toegelaten te worden. U wordt toegelaten als het optredende (theater)gezelschap geen bezwaar heeft en als het publiek er geen overlast van ondervindt. U kunt als laatkomer geen aanspraak maken op een vervangend ticket voor de gemiste voorstelling en u ontvangt geen geld retour.

Laatkomers
Laatkomers

Mindervaliden

Komt u in een rolstoel of bent u slecht ter been? Wij helpen u graag. Onze theaterzaal beschikt over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wanneer u deze wilt boeken, neem dan contact op met onze reserveerlijn via: 050 5222 777 (geopend op ma t/m vr van 12.00 - 17.00 uur). Bij de receptie staan ook twee bruikleen-rolstoelen klaar. Graag vooraf reserveren via 050 5222 818. 

Mindervaliden
Mindervaliden

Slechthorenden

Het theater beschikt over een gratis hulpsysteem voor slechthorenden. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u dit voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de garderobe. U krijgt daar een ontvangstkastje waarop een koptelefoon kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk een lus op het ontvangstkastje aan te sluiten, die stuurt het signaal door naar uw eigen hoortoestel.

 Slechthorenden
 Slechthorenden