Kaartverkoop

Online

24 uur per dag - snel, veilig en eenvoudig. Via mobiel, computer en tablet. De e-tickets ontvang je in jouw mailbox. Laat je e-ticket zien op je mobiele telefoon (wij scannen rechtstreeks vanaf mobiel) of print je e-ticket uit.

Online
Online

Aan de kassa

Kom je liever langs voor je kaarten? Dat kan natuurlijk ook. Van maandag tot en met vrijdag, van 12.00 uur tot 17.00 uur is de receptie van Martiniplaza geopend. Wanneer er 's middags, 's avonds of in de weekenden een voorstelling is, is onze kassa een uur voor aanvang geopend voor de desbetreffende voorstelling.

Aan de kassa
Aan de kassa

Per post

Wil je je kaarten laten opsturen? Geef dit dan aan in het bestelproces. Je betaalt € 3,50 verzendkosten. Je kunt je kaarten ook komen afhalen aan onze kassa (van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur).

Per post
Per post

Telefonisch

Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur telefonisch kaarten bestellen via: 050 5222 777.

Telefonisch
Telefonisch

Kaarten kopen bij andere partijen

Kopen bij andere partijen kan risico’s met zich mee brengen: Je kunt teveel betalen, je ontvangt je kaartje niet of de kaartjes zijn twee keer verkocht. Als je kaartje niet wordt erkend bij de kaartcontrole behoudt Martiniplaza zich het recht om toegang tot de voorstelling te weigeren. Hier vind je een link naar sites waar je beter geen kaarten kunt kopen.

  Kaarten kopen bij andere partijen
  Kaarten kopen bij andere partijen

Kaarten retourneren

Verhinderd? Neem uiterlijk 14 dagen voor de voorstelling contact met ons op voor de mogelijkheden. Kaarten omruilen is alleen mogelijk als de reeds gekochte kaarten bij Martiniplaza zijn gekocht. Per kaart wordt er € 2,50 annuleringskosten in rekening gebracht.

Let op: Bij uitverkochte voorstellingen is retourneren meestal niet mogelijk.

Kaarten retourneren
Kaarten retourneren