Eerdere bedrijfsfeesten in Martiniplaza

DUO

Een indoor festival als personeelsfeest? Dienst Uitvoering Onderwijs organiseerde een succesvol personeelsevenement voor 700 ICT’ers. Een event rond innovaties, trends, nieuwe toepassingen in de ICT, maar ook verbinden, ontmoeten en ontspanning. De dag begon met inspirerende talks, een op maat gemaakte DUO-ICT game in en rond het nabijgelegen Stadspark met als afsluiting een indoor festival in Martiniplaza. Een van de evenementenhallen werd omgetoverd tot festivalterrein waar bezoekers tijdens een avondvullend programma genoten van muziek, eten en spellen. Er waren verschillende playgrounds met arcadegames, escapekisten, dronevliegen, shareholder-stands, live muziek en er was een spetterende drum-afsluiting. 

1 duo
1 duo
2 (duo)
2 (duo)
3 (duo)
3 (duo)
4 duo
4 duo
5 duo
5 duo
7 duo
7 duo
9 duo
9 duo
DUO 16-2-2023 pdf-grafie-00992
DUO 16-2-2023 pdf-grafie-00992

UMCG

Vrienden en vrijwilligers van het UMCG werden in het zonnetje gezet door het UMCG. Het UMCG organiseerde een bedrijfsfeest met een avondvullend programma. De theaterfoyer werd sfeervol aangekleed. Bezoekers genoten van een smakelijk streetfood buffet, lekkere drankjes, diverse activiteiten en spellen. Er was livemuziek en er werd gedanst tot in de late uurtjes.  

De organisatie van Martiniplaza denkt goed mee in de ontwikkeling van het evenement. De medewerkers zijn professioneel, enthousiast en gastvrij. Een 10!

Anneke Tjassing , UMCG Groningen

Bekijk alle zalen
UMCG
UMCG

Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis organiseerde voor meer dan 2.000 personeelsleden een personeelsfeest in Martiniplaza: ‘Het Martini-feest’. Ontspannen, plezier maken en te genieten. Dat was het doel van het personeelsfeest. Er werd gedineerd in de theaterfoyer en aansluitend gedanst op de foutste hits tijdens Qmusic the Party. Qmusic the Party is een complete show en al jaren een populaire garantie voor feest.  De DJ’s van Qmusic trokken de bezoekers mee in een warm bad vol guilty pleasures. 

Het programma was gevarieerd, de locatie zag er sfeervol uit; het was echt FEEST met goed eten en drinken. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

Hilda Grave, Martini Ziekenhuis

Meer over organiseren in Martiniplaza
Martini Ziekenhuis
Martini Ziekenhuis

Jouw eindejaarsfeest in Martiniplaza?

Een eindejaarsfeest in Martiniplaza kan een geweldige manier zijn om het jaar af te sluiten en jouw medewerkers, collega's of klanten te bedanken voor hun inzet en samenwerking.

Wil je meer weten over het organiseren van eindejaarsfeest? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Martiniplaza? Hartstikke leuk! We denken graag met je mee. 

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Jouw eindejaarsfeest in Martiniplaza?
Jouw eindejaarsfeest in Martiniplaza?

Contactformulier