Remembering Elvis - A Night in Vegas

28 december
Remembering Elvis - A Night in Vegas

‘A Night in Vegas’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent! Verlies jezelf in een wereld van ‘Jailhouse Rock’ tot aan ‘Burning Love’.

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
do 28 dec.
20:00
€ 42,20

Inclusief (eventuele) toeslagen

Uniek concert

Na de succesvolle eerste show dit voorjaar, komen de internationale sterren terug met een nieuwe show! Beleef dit unieke liveconcert met de drie allerbeste Elvis Tribute Artists én tevens allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf bekroond tot de beste van de wereld. Ze nemen je mee naar de rock ’n roll-jaren 50 tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70!

Internationale artiesten

Alles wat Elvis aantrekkelijk maakt laat Gordon Davis (Malta) moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel.

De 20-jarige Emilio Santoro (Engeland) werd vierde in ‘America’s Got Talent’ en wist als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvis optreden en vierde werd.

Het grote jonge talent Louis Brown (Engeland) wist tijdens zijn eerste Europees kampioenschap het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij tot een Elvis Tribute Artist die niet meer weg te denken is op het Elvis podium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten! Deze jongen móet je zien en horen! 

It’s now or never

Louis Brown, Emilio Santoro, Gordon Davis en de tien-koppige Graceland Band (Wales) nemen je mee in de zeer rijkelijk muzikale carrière van de jonge rock ‘n roll legende van de jaren 50 tot aan zijn laatste spectaculaire jaren in Las Vegas! Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes want ‘It’s now or never’! 

Het maken van foto’s en video’s tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Dit mag enkel tijdens het laatste nummer. 

Een complete avond uit

Een avond Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement (ontvangst/pauze/nagenieten) en/of een diner.
Heb je al tickets voor de voorstelling, maar nog niet geboekt voor ons restaurant? Reserveer dan je  tafel via deze link.

arrangementen 1
arrangementen 1
arrangementen 2
arrangementen 2
arrangementen 3
arrangementen 3
arrangenmten 4
arrangenmten 4
Datum
Aanvang
Prijs
do 28 dec.
20:00
€ 42,20

Inclusief (eventuele) toeslagen

Om alvast in de stemming te komen

Ook interessant

Musical Theater

De Man van La Mancha

17 februari - 03 maart
De Man van La Mancha
Muziek Theater

Night Fever - the very best of the BeeGees

18 april
Night Fever - the very best of the BeeGees