Avatar: The Last Airbender in Concert

02 mei
Avatar: The Last Airbender in Concert

In samenwerking met Nickelodeon wordt de animatieserie Avatar: The Last Airbender vertoond op een groot scherm onder begeleiding van een live orkest. Beleef de avonturen van Aang in een twee uur durende special, compleet met originele dialogen en geluidseffecten!

Volledig nieuwe soundtrack 

De muziek voor deze kaskraker is gecomponeerd door de bekroonde componist Jeremy Zuckerman. In samenwerking met Jeff Adams (de oorspronkelijke editor van de show) en de makers van de serie, Mike DiMartino en Bryan Konietzko, is de soundtrack speciaal voor deze live-ervaring opnieuw geïnterpreteerd.

Over de animatieserie

Avatar: The Last Airbender gaat over de vier grote naties; Aarde, Vuur, Water en Lucht. Elke natie heeft een eigen groep mensen die leiding geeft en controle heeft over de kracht van hun natie. Avatar reïncarneert zichzelf door de eeuwen heen en heeft controle over zowel Aarde, Vuur, Water en Lucht. Aan de jonge Avatar Aang de taak om de wereld te redden. De film wordt vertoont in het Engels met Nederlandse ondertiteling. 

VIP-pakket 

Met een VIP-pakket heb je exclusieve toegang tot:

  • Snelle rij naar tot de merchandise stands.
  • Herdenkingsavatar: een gelamineerd ticket incl. keycord.
  • Exclusieve merchandisebundel speciaal ontworpen en gemaakt voor VIP-ticketbezitters, inclusief items die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Om gebruik te maken van het vip-pakket heb je een geldig ticket nodig, boek je ticket voordat je een vip-pakket toevoegt. Het vip-pakket is mogelijk bij alle rangen. 

Tickets

De ticketverkoop verloopt volledig via Ticketmaster.

Boek tickets

Ook interessant

Muziek Theater

Club Tropicana featuring WHAMANIA!

14 juni
Club Tropicana featuring WHAMANIA!
Musical Theater

Malle Babbe - de Rob de Nijs musical

15 mei - 18 mei
Malle Babbe - de Rob de Nijs musical
Muziek Theater

The Music of Hans Zimmer vs John Williams

14 oktober - 23 oktober
The Music of Hans Zimmer vs John Williams