BAD LUCK BABY PRESENTS: Nachtdienst

BAD LUCK BABY PRESENTS: Nachtdienst
Talenten-popfestival

‘Nachtdienst’ is een initatief van de Noordelijke rockband Bad Luck Baby. Een eigen festival om opkomend, jong poptalent een podium te geven.  Op dinsdag 19 december vindt de eerste editie plaats met: Bliss, Spotless Mind, Schlaepp en Bad Luck Baby.

Dinsdag 19 december, Martiniplaza theatercafé
Deuren open: 20.15 uur
Aanvang festival: 20.30 uur
Einde: 23.30 uur

Entree: gratis na aanmelding

Programma
20:15 uur: doors, inloop
20:30 - 21:00 uur: Bliss
21:20 - 21:50 uur: Spotless Mind
22:10  - 22:40 uur : Schlaepp
23:00 - 23:30 uur: Bad Luck Baby

Aanmelden Nachtdienst (per persoon aanmelden)

De bands

Bad Luck Baby

Bad Luck Baby vertelt verhalen – over wanhoop en geluk en het menselijk bestaan – wat allemaal geuit wordt in hun dynamische live shows. De band mengt de grungy altrock van Wolf Alice en de powervrouwpop van Paramore tot een unieke mix van synths, riffs en sultry vocals. 
Bad Luck Baby heeft de afgelopen jaren een sterk repertoire opgebouwd en heeft hiermee door heel Nederland kunnen touren. In het voorjaar verschijnt hun debuut-EP.
@officialbadluckbaby


Spotless Mind

Een jonge band uit Groningen met een voorliefde voor muziek van ver voor hun generatie. Artiesten als Paul McCartney, Bob Dylan en Nick Drake worden als grote inspiratiebronnen gezien bij het schrijven van hun eigen muziek. Naast hun eigen werk heeft de band ook covers in het repertoire waarbij de vocalen worden gedaan door meerdere bandleden. In een klassieke bandsetting  produceren ze een een fris en stevig popgeluid.
@spotlessmind_band


SCHLÆPp

Noun / Verb / Adjective 
1. Jazzy. Funky. Schlæppy. Smooth Chords, Seductive Bass, a Beat that just Schlæpps and a leading lady with a dreamy voice and sway.             
2. [Verb] (1.) To be a neosoul/funk band based in Leeuwarden. Inspired by acts like Hiatus Kaiyote & Jamiroquai, SCHLÆPp has been writing their own repetoire for you to enjoy. (2.) To be Dope or Cool
3. [Adjective] Schlæppy; referring to something dope or cool
@Schlaepp_official


Bliss

De jonge band Bliss brengt een bak vol energie. De grunge sound van de band doet vooral denken aan artiesten als Nirvana, Pearl Jam en Foo Fighters. Via verschillende poptrajecten zoals Drentsch Peil XL, Kunstbende en Popsport heeft de band het zelfs naar de finale van het Young Creators Festival in Amsterdam geschopt. Vorig jaar kwam de band met hun eerste single genaamd ‘Morning Sun’ en ook dit jaar zal de band niet stil staan. De charismatische zanger van de band zal er zeker voor zorgen dat het publiek niet stil zal staan.
@call.us.bliss