Brandweerman Sam

30 april
Brandweerman Sam

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg de held van de buurt blijft in het theater! Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
zo 30 apr.
14:00
€ 24,50

Inclusief (eventuele) toeslagen

Het verhaal 

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! 

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.  

Meet & Greet

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Om alvast in de stemming te komen!

Ook interessant?

Familie Theater

Bing - Bing is jarig

06 mei
Bing - Bing is jarig
Kindertheater

Pieter Konijn

27 mei
Pieter Konijn
Muziek Theater

Remembering Elvis

03 juni
Remembering Elvis