Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory vertelt het alom bekende verhaal over Charlie die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt.

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Het verhaal 

De wereldberoemde Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek, maar slechts voor vijf gelukkigen die een gouden ticket weten te vinden. Het is de grootste wens van de jonge Charlie om de fabriek te mogen bezoeken, iets waar hij al jaren van droomt en alles voor over heeft. Maar het gezin van Charlie is arm en de kans op het vinden van een gouden ticket is heel klein. Een schril contrast met de vier kinderen uit de welgesteldere milieus, die zonder veel moeite een gouden ticket weten te bemachtigen. Maar Charlie heeft geluk en vindt het laatste ticket. Samen met de vier andere ticketwinnaars gaat hij op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek. Wat begon als een rondleiding blijkt echter een test van de eigenzinnige Willy Wonka te zijn, om een waardige opvolger als directeur van zijn fabriek te vinden.

 

Beleef Charlie and the Chocolate Factory met audiodescriptie. Klik hier voor meer informatie.

 

Benieuwd naar het populaire boek van Roald Dahl of wil jij die gouden wikkel in de chocoladereep van Johnny Doodle vinden? Bestel ze snel!

Bestel

Roald Dahl Festival

Tussen kerst en oud & nieuw eert Forum Groningen Roald Dahl als grote verteller. Met de mooiste (kinder)films en de leukste workshops. Het thema van dit jaar is Griezeleng en Gruwelijk. Kom jij ook? 

Meer info
Roald Dahl Festival
Roald Dahl Festival
10324
10319
10316
10317

Charlie in de pers

"Remko Vrijdag als Wonka … een schot in de roos"

★ ★ ★ ★ AD

"Een sprankelend, ontroerend familiefeestje"

★ ★ ★ ★ De Telegraaf

"Smaakvol én smakelijk: … echt een musical om van te smullen"

★ ★ ★ ★ NRC

"Snel, geestig & satirisch"

★ ★ ★ ★ De Volkskrant

Hotel Theaterarrangement

Maak uw bezoek aan het theater extra bijzonder met een luxe hotelovernachting inclusief ontbijt. Voor een cultureel winteruitje ben je in Groningen op het juiste adres! 

 

Meer informatie
Hotel Theaterarrangement
Hotel Theaterarrangement

Bekijk de trailer!

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Ook interessant?

Musical Theater

Wolfgang, Het Wonderjong

Wolfgang, Het Wonderjong
Musical Theater

Grease

19 april - 23 april
Grease
Musical

Les Misérables

10 mei - 21 mei
Les Misérables