Charlotte Labee theatertour

17 november
Charlotte Labee theatertour

Ontdek de kracht in jouw leven

Leef jij een leven waarin jij zelf het verhaal schrijft? Een verhaal waarin jij vol overgave, vertrouwen en energie in het middelpunt staat? Na het succes van de uitverkochte Overprikkeld Brein Tour met ruim 30.000 bezoekers, komt Charlotte Labee in november 2024 naar Martiniplaza met een nieuwe theater tour. Charlotte neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven. 

Tickets

Datum
Aanvang
Prijs
zo 17 nov.
15:00
€ 34,50

Tickets is inclusief drankje en garderobe 

Alles start bij jou

Het enige waar je grip op hebt, ben jijzelf. Alles start bij jou. Laat jij je constant tegenhouden in te doen wat jij echt wil doen en bereiken? Leef je niet vanuit je eigen behoeften, maar de eisen van een ander? Word je geblokkeerd door trauma’s uit het verleden die je maar niet kunt doorbreken en in de weg staan van jouw vrijheid? Of voel jij weerstand die je tegenhoudt bij iedere stap naar verandering?  Het is tijd om jezelf te bevrijden van die beperkingen van jouw eigen brein. Om naar jouw interne behoeftes te leren luisteren en volledig vanuit jezelf te durven leven.

Charlotte neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven. Leer hoe jij belemmerende patronen doorbreekt en jouw brein inzet om te komen waar je wil zijn. Zeg ja tegen een vrij leven vol energie en vertrouwen.

Praktische informatie 

  • Datum: 17 november 2024
  • Tijd: 15.00 uur
  • Betalen: Binnen Martiniplaza is het uitsluitend mogelijk om met pinpas (cashless) te betalen
Meer informatie

Ook interessant?

Musical Theater

Sister Act

18 maart - 23 maart
Sister Act
Beurs Event

Reis Event Groningen

26 oktober - 27 oktober
Reis Event Groningen
Musical Theater

SIX - de internationale sensatie

30 oktober - 03 november
SIX - de internationale sensatie