De Kleine Zeemeermin de Musical

05 januari
De Kleine Zeemeermin de Musical

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! De prachtige decors, kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, zorgen voor een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie! 

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
zo 05 jan.
13:30
€ 29,20

Inclusief (eventuele) toeslagen

Diep in de zee

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het betoverende koraal en de vriendelijke vissen, woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze de lieveling van haar vader, Koning Triton. Tijdens een hevige storm redt de zeeprinses een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die haar wens kan vervullen. Twee komische zeewezens bieden hun hulp aan, maar alleen in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

Van Hoorne Studios zet haar jarenlange sprookjestraditie in theaterseizoen 2024-2025 voort met De Kleine Zeemeermin De Musical, met Sita Vermeulen in de rol van Kleine Zeemeermin. 

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!

Maak jouw theaterbezoek extra magisch en kom verkleed naar het theater! Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Leeftijd: 4+

Datum
Aanvang
Prijs
zo 05 jan.
13:30
€ 29,20

Inclusief (eventuele) toeslagen

Ook interessant

Show / Entertainment Event

Holiday On Ice - NO LIMITS

06 december - 08 december
Holiday On Ice - NO LIMITS
Familie Theater

Meester Jesper - kraakt de kluis

24 december
Meester Jesper - kraakt de kluis
Familie Theater

Shrek de Musical

05 april - 06 april
Shrek de Musical