Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin

Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin!

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Tijdens het Prentenboekjesfestival staat beleving centraal. Twee theatervoorstellingen aangevuld met vrije-speelmomenten in de foyer vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

Coco kan het!

De muzikale peuterdansvoorstelling ‘Coco kan het!’ (2+) is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. Beleef de voorstelling vanuit je eigen nestje en geniet van het verhaal over durf, iemand aanmoedigen, en samen sterk staan. Aan het eind van de voorstelling mag je je eigen ‘vleugels uitslaan’, het nest uitvliegen en meedansen.

Dikkie Dik & Ik 

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? (4+). Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent. In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven.