Muziek maken met Dirk Scheele

Muziek maken met Dirk Scheele

Alles maakt geluid, probeer het maar uit! Dirk Scheele is al jarenlang actief in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes.

Duik in de wereld van muziek 

De YouTube sensatie komt naar Martiniplaza Theater! In deze voorstelling duiken we samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano.

Creatieve instrumenten

Dirk laat je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. Daarnaast gaan we lekker jammen op een pan en een emmer en krijgen we bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes. Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen. In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Dirk Scheele

Dirk Scheele begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 55.000 abonnees. Onlangs heeft Dirk een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn tomeloze inzet voor het welzijn van kinderen via muziek.

Ook interessant?

Familie Theater

Kikker is verliefd!

12 maart
Kikker is verliefd!
Kindertheater

Pieter Konijn

27 mei
Pieter Konijn
Musical Theater

Wolfgang, Het Wonderjong

17 februari - 19 februari
Wolfgang, Het Wonderjong