Djoser informatiedag

Djoser informatiedag

Reisorganisatie Djoser

Ruim 35 jaar geleden begon Djoser met het organiseren van reizen. In 1985 begon Djoser met een uniek concept: de andere manier van reizen, waarbij alle voordelen van een groepsreis worden gecombineerd met veel individuele vrijheid. Vandaar het motto: ‘vrijheid blijheid’. Er worden nu meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo’n honderd landen georganiseerd. 

Infomiddag

Op zaterdag 10 februari wordt een film- en landenpresentatie gehouden die een goede indruk biedt van wat je op reis met Djoser kunt verwachten. Je kunt een presentatie bekijken over de regio of bestemming die je belangstelling heeft, of aparte presentaties gewijd aan Djoser Family of Djoser Wandel & Fiets. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan onze reisbegeleiders en reisspecialisten. Van veel bestemmingen liggen er ook fotoalbums ter inzage.

Tijden en tickets

De toegang is gratis. Enkele presentaties worden meerdere malen per dag vertoond. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip je deze bijwoont. De eerste presentatie begint zaterdag 10 februari om 12:00 uur, je bent vanaf 11:45 uur van harte welkom.