Noordpool Orkest - Elvis Never left the building part II

Noordpool Orkest - Elvis Never left the building part II

Met Frédérique Spigt en Annet Malherbe.  Het publiek kan zijn hart ophalen aan prachtige ballades en heerlijke rockers van The King of Rock'nRoll.

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Charismatisch duo

‘’Tot aan de achterste rij rock-'n-rollen op Hound Dog en Jailhouse Rock. Spigt en Malherbe zingen met volle overgave en vormen bovendien een charismatisch duo'', schreef de Volkskrant in 2015. Dat charismatische duo gaat weer touren! En nu met groot orkest bestaande uit een bigband, strijkers en houtblazers, aangevuld met soul en rhythm&blues pianist Roel -Mississippi- Spanjers. Het Noorpool Orkest onder de bezielende leiding van Reinout Douma is bij uitstek de ideale begeleiding voor de beide Queens en het gevarieerde repertoire van The King of Rock’nRoll.

ELVIS NEVER LEFT THE BUILDING PART II

De iconische zanger Elvis Presley had een grote liefde voor orkest. Met de show ‘the wonder of you’ werd de illusie gecreëerd dat Elvis nog leefde. Het publiek zag The King geprojecteerd op een scherm terwijl het orkest speelde. In ELVIS NEVER LEFT THE BUILDING PART II rocken de twee QUEENS Annet Malherbe en Frédérique Spigt in levenden lijve de kroonluchters van het plafond.

Wederom verwachten de Queens zalen vol meezingende mensen, dansende dames en huilende heren.

Compleet verzorgd

Een avondje Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Maak van theaterbezoek eenvoudig een volledige middag of avond uit. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement, theaterschotel of compleet driegangenmenu.

Compleet verzorgd
Compleet verzorgd

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Musical Theater

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory
Musical

Les Misérables

10 mei - 21 mei
Les Misérables
Muziek Theater

Queen The Music

02 juni
Queen The Music