Flow Business Event

Flow Business Event

Krijg een boost in je flow

Op 13 juni vindt de tweede editie van het Flow Business Event plaats. Tijdens dit evenement laat jij je inspireren hoe je kan werken en ondernemen vanuit flow. Niemand minder dan Thijs Lindhout, Tineke Zwart, Mirjam Hegger en Michael Kortekaas gaan jou uitdagen en in de actiestand zetten.

Inspirerende Keynotes

Thijs Lindhout neemt ons mee op zijn reis, waarin hij via bizarre seminars, hilarische fuck-ups en intense persoonlijke gebeurtenissen op zoek is geweest naar wie 100% Thijs is. Met interessante verhalen en rake inzichten wordt het een avontuur met een lach en een traan, muziek, emotie, interactie en een aantal verrassingen. Lachen en leren tegelijk. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om jullie! Ontdek daarom tijdens de keynote van Thijs meer over 100% JIJ!. 

Strategie als mindset

Ook komt Tineke Zwart ons alles vertellen over niet harder werken, maar slimmer. Hoe trek je een consistente klantenstroom aan via online kanalen? Tineke helpt zowel op het gebied van strategie als mindset. Want als je financieel én mentaal vrijer wilt zijn, dan zijn deze beide elementen even belangrijk.

Een gezond werk-privé balans

Daarnaast laat Michael Kortekaas ons zien hoe je je energiebatterijen opgeladen houdt, een gezond werk-privé balans krijgt en focus houdt op de dingen die je wilt bereiken in veranderende en/of moeilijke tijden. De drie grote thema’s binnen Mentale (veer)Kracht komen aan het licht:

1. Presteren onder druk (bv werkdruk)
2. Omgaan met verandering, teleurstelling & tegenslag.
3. Volhouden oftewel gedragsverandering.

Vanuit deze concepten maakt Michael de verbinding naar excelleren, werkgeluk, persoonlijk leiderschap en team performance en duurzame High Performance.

Ontdek jouw persoonlijke easy way

Als het over ondernemen gaat, hoor je vaak termen als ‘discipline’, ‘doorzetten’ of ‘knallen’. Maar wat nu als je ook makkelijk en licht mooie resultaten kunt behalen, zonder al dat gebeuk en op je tandvlees rammen op wilskracht?

In de easy way pitstop workshop van Mirjam Hegger ontdek je jouw persoonlijke easy way waardoor je vol vertrouwen en bubbelende inspiratie jouw ondernemerspad vervolgt.

Workshops en netwerkborrel

Naast het podiumprogramma zijn er workshops, toffe extra’s, is het volledig verzorgd en sluiten we af met een netwerkborrel waar de dj fijne plaatjes draait.

Het programma

  • 09.30 uur: De deuren gaan open. Kom binnen en neem een lekkere kop koffie of thee en land even in de ruimte en de vibe
  • 10.00 uur: Start van het programma met toonaangevende sprekers, workshops, lunch, energizers & meer
  • 18.00 uur: Netwerkborrel met een hapje, drankje en fijne muziek
  • 19.00 uur: De laatste ronde, tijd om naar huis te gaan

Praktische informatie

Datum: 13 juni 2024
Meer info en tickets: flowevent.nl 

Vorige editie Flow Business Event

Ook interessant

Beurs

Autosalon van het Noorden

04 oktober - 06 oktober
Autosalon van het Noorden
Muziek Theater

MADNESS - Theatre of The Absurd Presents C’est La Vie

19 september
MADNESS - Theatre of The Absurd Presents C’est La Vie
Evenement Event

QMusic the Party XL

28 september
QMusic the Party XL