Glorious Fight Events presents Enfusion

Glorious Fight Events presents Enfusion

Glorious Fight Events

Glorious Fight Events is een internationaal vechtsportevenement dat live wordt uitgezonden in meer dan 45 landen. Op 17 juni 2023 wordt Martiniplaza weer omgebouwd tot een vechtsportarena waarin de atleten hun beste skills zullen tonen. 

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Spectaculaire editie

We maken ons wederom op voor een spectaculaire editie van Glorious Fight Events ft. Enfusion met een top kaart waar maar liefst 13 A-klasse partijen op staan en 2 MMA-Pro partijen. Er is een wereldtitelpartij: Nina van Dalum (Nederland) en Suad Salimova (Azerbeidzjan). Nina, die vorige jaar september de -57 kg titel veroverde, zal deze nu verdedigen tegen de zeer gevaarlijke Suad.  

Vuurwerk gegarandeerd 

De bekende topondernemer Paulo Boer zal in een van de MMA Pro partijen het opnemen tegen Ehsan Sajed (Nakama Gym, Harderwijk). Of het hem dit keer net zo makkelijk afgaat als in november is de grote vraag. Naast deze toppartijen zijn er uiteraard veel meer partijen in de verschillende klassen waar vuurwerk gegarandeerd is. Het belooft ook deze editie een groots evenement te gaan worden! 

Bij al dit moois in de hoogste klasse is er natuurlijk ook weer voldoende ruimte voor andere aanstormende talenten. Diverse A-, B-, C-, en J-klasse partijen maken deze super matchmaking compleet. 

Onvergetelijke dag 

We zorgen er wederom weer voor dat alle overige sfeerbepalende zaken goed geregeld zijn. Zo zal er qua licht en geluid alles uit de kast worden gehaald. Al met al een prachtige fightcard in een top ambiance waarmee u een onvergetelijke dag tegemoet gaat! 

Datum en aanvang

Zaterdag 17 juni 2023
Zaal open: 13.00 uur
Aanvang: 14.00 uur

Entree

Voorverkoop online € 42,50 (+ € 1,00 servicekosten)
Deurverkoop: € 47,50 (+ € 1,00 servicekosten)

Meer informatie