Hans Klok - Face the Future

29 november - 01 december
Hans Klok - Face the Future

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geniet van een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit heeft gezien!

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
vr 29 nov.
20:00
€ 63,70
za 30 nov.
20:00
€ 63,70
zo 01 dec.
15:00
€ 63,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken. 

Reis door de tijd

Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. Echter, deze digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen. 

De mens en technologie 

Face the Future is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok. 

Magic Seats 

Voeg met onze Magic Seats een vleugje éxtra magie toe bij het bezoeken van Face the Future. Speciaal geselecteerde stoelen staan niet alleen op de beste plekken in de zaal, ook krijg je na afloop toegang tot de exclusieve meet & greet met de échte Legend of Magic. Onder het genot van een hapje en drankje krijg je de mogelijkheid om die al jaren brandende vraag te stellen én om dit moment met Hans Klok voor de eeuwigheid vast te leggen. Magie was nog nooit zo dichtbij.

 

Een complete avond uit

Een avond Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement (ontvangst/pauze/nagenieten) en/of een diner. Bekijk hier de menukaart. Heb je al tickets voor de voorstelling, maar nog niet geboekt voor onze brasserie? Reserveer dan je tafel via deze link.

BrasserieLoekie-LobkeValeFotografie-1107
BrasserieLoekie-LobkeValeFotografie-1107
BrasserieLoekie-LobkeValeFotografie-0937
BrasserieLoekie-LobkeValeFotografie-0937
BrasserieLoeks-LobkeValeFotografie-1618
BrasserieLoeks-LobkeValeFotografie-1618
Horeca foodfotografie (29)
Horeca foodfotografie (29)

Ook interessant

Muziek Event

One Vision of Queen feat. Marc Martel

10 oktober
One Vision of Queen feat. Marc Martel
Muziek Theater

Porgy & Bess

21 oktober
Porgy & Bess
Musical Theater

Sister Act

18 maart - 23 maart
Sister Act