Harmonie’67 i.s.m. De Omniband

25 november
Harmonie’67 i.s.m. De Omniband

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
za 25 nov.
20:00
€ 17,20

Inclusief (eventuele) toeslagen

Het leukste orkest van Groningen organiseert haar Najaarsconcert! Onder leiding van Jan Wijenberg brengt Harmonie’67 tijdens dit concert een gevarieerd programma van Othello door Alfred Reed tot Cartoon van Paul Hart ter gehore. In het tweede gedeelte van dit unieke concert wordt het podium gedeeld met de Omniband.

Dynamisch harmonieorkest

Harmonie’67 is een jong en dynamisch harmonieorkest dat bekendstaat om haar bijzondere projecten. Deze projecten omvatten onder andere de uitvoering van de Queen Symphony met koor en solisten in de Martinikerk in 2012, de uitvoering van the Armed Man van Karl Jenkins met groot koor; solisten en filmmateriaal in de Nieuwe Kerk in 2015 en een uitvoering van verschillende werken van Camille Saint-Saëns door een mega harmonieorkest van zo’n 90 orkestleden in 2019.

Combinatie met Omniband

De Omniband is een driekoppige muziektheatercollectief bestaande uit Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta, die elkaar ontmoet hebben in het Ricciotti Ensemble. Ze bespelen gezamenlijk zo’n 25 instrumenten! In samenwerking met Harmonie’67 verzorgen de mannen een nog nooit vertoonde voorstelling vol goeie (en slechte) grappen, mooie muziek en muziek om bij te springen. Geïnspireerd door Mini & Maxi, The Ashton Brothers, Släpstick, Victor Borge en nog vele anderen brengt de Omniband een onvergetelijk uur vol speelsheid en gezelligheid: dit wil je niet missen!

Datum en tijden

Datum: 25 november 2023
Tijden: 20.00 uur

Muziek Theater

The Analogues – Hello Goodbye

01 december
The Analogues – Hello Goodbye
Evenement Beurs Beurs

Stadjersmarkt

22 oktober
Stadjersmarkt
Dans Theater

Message in a Bottle

07 december - 10 december
Message in a Bottle