Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer is een klassieker onder de klassiekers. Het ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora is vermaard om zijn prachtige vertolkingen van de klassieke balletten.

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Een ongelukkige liefde

Prins Siegfried wordt verliefd op prinses Odette. Zij kunnen niet samenzijn omdat zij door magie in een witte zwaan is veranderd. Door een list wordt prins Siegfried verliefd op de dochter van een tovenaar, die exact op prinses Odette lijkt. Prins Siegfried ontdekt het verraad, maar is hij nog op tijd om zijn ware liefde, prinses Odette, te redden?

Wereldwijd een van de meest opgevoerde balletten

Het Zwanenmeer is de klassieker onder de klassiekers. Het ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora is vermaard om zijn prachtige vertolkingen van de klassieke balletten. De magische uitvoering met kostuums en decors om bij weg te dromen weten publiek van jong tot oud te betoveren. Kenners zien het als één van de hoogtepunten in het klassiek-romantische dansgenre.

Een choreografie van hoog niveau

De choreografen van dit topstuk waren in topvorm toen zij het balletstuk creëerden op de ontroerende muziek van Tsjaikovski. De fantastische muziek en de romantische dans staan garant voor een meeslepend verhaal en een betoverende avond. Een prachtige klassieker om van te genieten met het hele gezin!

Groepen

Een avond uit met collega’s, relaties of vrienden. MartiniPlaza organiseert complete arrangementen rond voortstellingen, concerten en sportwedstrijden. We hebben verschillende arrangementen kant en klaar uitgewerkt. We denken uiteraard ook graag met u mee als u iets zelf al iets in gedachten heeft of een evenement op maat wenst. 

Groepen
Groepen

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.