Holiday on Ice - SUPERNOVA

Holiday on Ice - SUPERNOVA

Na een afwezigheid van 6 jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland. Ontdek de magie van Holiday on Ice, dat met 333 miljoen bezoekers de meest succesvolle ijsshow ter wereld is. 

Met de feestdagen naar Holiday on Ice

De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten! 

De schaatsers van Holiday on Ice kijken er ontzettend naar uit om eindelijk weer oog in oog met hun publiek te staan. Ze zijn er extra op gebrand om de bezoekers een onvergetelijke ervaring voor te schotelen. Maak december nóg feestelijker en beleef SUPERNOVA met je partner familie, kinderen of vrienden. Natuurlijk in Martiniplaza! 

 

 

Een onvergetelijke ervaring 

CEO van HOLIDAY ON ICE en producer van SUPERNOVA Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “SUPERNOVA is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden. We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met SUPERNOVA onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid.''

Creatives 

De creatieve leiding van SUPERNOVA is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van Olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, haute couture ontwerper voor onder meer Thierry Mugler en Valentino. Het decorontwerp was in handen van Stufish, onder andere verantwoordelijk voor de live shows van Beyonce, U2, Madonna en Pink Floyd. 

Klik hier voor tickets en tijden