Huisje Boompje Baby

Huisje Boompje Baby

Op 14, 15 en 16 april 2023 waan je je volledig in de wereld van zwangerschap, baby’s, peuters en kleuters. Tijdens dit weekend laat je je inspireren, informeren en adviseren. Van kinderkamers, verzorgingsproducten, kleding, voeding, kinderwagens en speelgoed tot opvang of kraamzorgorganisaties.  

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

15.000m2 aan baby/kids producten en inspiratie

Met ruim 120 deelnemers is er de gehele dag een uitgebreid aanbod. Er is een winkelstraat, zorg- en informatieplein en een foodplein met verschillende foodtrucks. Iedere dag worden er workshops, optredens en lezingen gegeven (zie programma). Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht, zij vermaken zich in de kids area. 

Programma

Bekijk alle deelnemers via deze pagina

Samenwerking

Huisje Boompje Baby event wordt georganiseerd door Lyse Events en Martiniplaza Groningen in samenwerking met partners BabyPlanet en Martiniziekenhuis Groningen.

 

Tickets

Presentaties

Iven Cudogham van 'Een huis vol' komt vertellen over de hectiek van het dagelijkse leven van het gezin. Én of hij ervaring heeft met 7 kinderen op 100m2 in Amsterdam. Jojanneke Bastiaansen praat over 'Babybullshit' en hoe het echt zit. Ze is gepromoveerd neurowetenschapper en komt vertellen over bekende fabels over de zwangerschap en babytijd. Het Groningse influencers-duo Wil&Tien is dit jaar ook weer aanwezig op het event met een speciale meet&greet. Saskia Weerstand, ervaren reiziger met 3 kinderen, deelt tips&tricks voor relaxt reizen met (kleine) kinderen.

Presentaties
Presentaties

Workshops

Laat jouw kindje heerlijk ontspannen tijdens een workshop babymassage. Leer babygebaren of ontdek samen met Chef-Kids op een educatieve en leuke manier om te gaan met eten. Wil&Tien organiseren een workshop waarin je een persoonlijke brief schrijft aan kindje.

Workshops
Workshops

Informatie & advies

Er zijn slaap-, voeding- gedrag-, geboorte- en borstvoedingcoaches. Het Martini Ziekenhuis laat o.a. een keizersnededemonstratie zien. Er zijn verschillende kraamzorgorganisaties aanwezig en bureau Liefhebbers vertelt meer over hoe je ouders én lovers kunt blijven tijdens de tropenjaren.

Informatie & advies
Informatie & advies

Winkelstraat

Er is een winkelstraat waar je heerlijk kunt shoppen bij bekende en nieuwe merken. Kleertjes, accesoires, speelgoed en nog veel meer.

Winkelstraat
Winkelstraat

Time to chill

Nieuw in het programma zijn de Mommy Wellness en Daddy Lounge. In de Mommy Wellness kunnen bezoekers zich heerlijk laten verwennen. Laat je haren, nagels of wenkbrauwen doen. Ontdek heerlijke verzorgingsproducten of shop prachtige woonaccesoires en sieraden. In de Daddy Lounge kunnen vaders zich uitleven op de playstation of een potje tafelvoetbal spelen. Of een training volgen voor (aanstaande) vaders ;-). 

Time to chill
Time to chill

Kids play & joy

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht: zij vermaken zich in de kids area. Kom lekker knutselen of laat je kids uitrazen op de Playground van Wonderful events!

 

Meer informatie
Kids play & joy
Kids play & joy

Meer informatie

Info & Tickets