Reserveer nu je tickets

Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event

Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event

Loop je al een tijdje met het idee om een tattoo te zetten of heb je een mooi ontwerp? Of ben je op zoek naar inspiratie en wil je ook ter plekke getatoeëerd worden? Dan nodigen we je graag uit voor het Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event. Er is superveel te beleven en te bekijken: dit is meer dan een ‘gewone’ tattoo-conventie!

Meer dan 100 tattooartiesten

Ontmoet je favoriete tattoo-artiest en laat een tattoo zetten! Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld. En laten we de grote tattoo-wedstrijd niet vergeten waar de artiesten strijden om geweldige prijzen. Ook dit jaar hebben we weer een aantal zeer getalenteerde kappers om je een nieuw kapsel te geven, deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op ons event. Op de Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event hebben we veel diversiteit. 

Van vuurshow tot freak-show

Naast tattoos en Barbers hebben we verschillende soorten live-acts zoals: een Urban dance act, Burlesque act, een vuurshow van de DragonGirls, freak-show Krystian Minda. Rolf Buchholz zal ook aanwezig zijn voor een meet and greet en ook voor de kinderen hebben we dit jaar een plekje waar ze kunnen tekenen en schilderen en een leuke tijd kunnen hebben. Vergeet de Caribische corner met multiculturele hapjes en drankjes niet. Ben je al enthousiast? 

Datum en tijden 

Datum: zaterdag 23 en zondag 24 september 
Tijden: 11.30 tot 19.30 uur

Tickets
11055