Martiniplaza Zomerschool

Martiniplaza Zomerschool

Ook dit jaar organiseren Theater De Steeg en Martiniplaza een Zomerschool voor jongeren van 12-20 jaar. De laatste week van de zomervakantie (28 augustus t/m 2 september 2023) staat helemaal in het teken van film, theater, muziektheater en musical/muziek. Tijdens de Zomerschool volgen enthousiaste jongeren verschillende workshops van ervaren professionele theatermakers, performers, zangeressen, musici en filmmakers. Samen werken ze toe naar korte scènes en performances, die in het afsluitende weekend in een aantal optredens worden gepresenteerd aan het publiek, op allerlei bijzondere plekken in Martiniplaza.
 

 

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Kom jij kijken naar de zomerschool? 

Meer dan 70 enthousiaste jongeren gaan vier dagen lang aan de slag met de makers, Sander Roux, Jorrit Boonstra, Rozan Vergeer, Kim Oosterhoff & Remko Wind en Vera Wielhouwer & Tristan Stabler. In groepen wordt er gewerkt aan verschillende scenes welke op vrijdag 1 en zaterdag 2 september een toffe voorstelling vormen. 

Geniet van de toffe voorstelling en ontdek of de zomerschool volgend jaar iets voor jou is! Wie weet sta je dan volgend jaar op de planken in Martiniplaza met de Zomerschool. 
 

Ook interessant

Musical Theater

Mamma Mia!

20 maart - 24 maart
Mamma Mia!
Familie Theater

Mees Kees - op kamp

17 maart
Mees Kees - op kamp
Familie Theater

Social Squad

29 oktober
Social Squad