Message in a Bottle

Message in a Bottle

De adembenemende dansvoorstelling Message in A Bottle is het nieuwste meesterwerk van de baanbrekende choreograaf Kate Prince op de legendarisch muziek van Sting. Met een mix van opwindende dansstijlen, energiek voetenwerk en een adembenemend atletisch vermogen, vertelt Message In A Bottle een hartverscheurend verhaal over menselijkheid en hoop. 

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Eén familie, drie verhalen

Een familie met drie tieners raakt door een burgeroorlog op drift. We volgen de drie tieners tijdens hun chaotische vlucht naar veiligheid, een verhaal dat voor miljoenen mensen over de hele wereld helaas bijzonder actueel is. Ze verlaten hun vaderland en ondernemen een hachelijke tocht naar veiliger oorden en worden geconfronteerd met onmogelijke keuzes om maar te overleven. Onderweg raken ze van elkaar gescheiden en moet ieder apart de gevaarlijke reis doorstaan. 

Iconische muziek

Message In A Bottle is een universeel verhaal over verlies, angst, overleven, hoop en liefde. Geïnspireerd door de gepassioneerde en iconische muziek van Sting. Met maar liefst 28 hits van Sting waaronder ‘Every Breath You Take’, ‘Roxanne’ en ‘Walking On The Moon’


Exclusief in vijf theaters in Nederland te zien, waaronder in Martiniplaza Theater!

Credits 

Een Sadler's Wells en Universal Music UK productie
Met ZooNation: The Kate Prince Company
Co-productie met Birmingham Hippodrome en The Lowry Salford
Nederlandse producent: DG Theaterproducties
Fotografie: Helen Maybanks en Lynn Theisen

Een complete avond uit

Een avond Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement (ontvangst/pauze/nagenieten) en/of een diner.
Heb je al tickets voor de voorstelling, maar nog niet geboekt voor ons restaurant? Reserveer dan je  tafel via deze link.

arrangementen 1
arrangementen 1
arrangementen 2
arrangementen 2
arrangementen 3
arrangementen 3
arrangenmten 4
arrangenmten 4

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Om alvast in de stemming te komen!