nijntje is jarig

Wie kent nijntje niet? Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

De eerste kennismaking met theater

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Spiksplinternieuw verhaal
Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Cast & Creatives
Cast Karin Bos, Maria Hengst, Donna-Jo Aarts, Jules Vermei, Joey von Gumkow en Alexandra Alphenaar

Creatives
Naar de verhalen van Dick Bruna
Regie | Naomi van der Linden
Tekst en liedteksten | Ivo de Wijs
Muziek | Joop Stokkemans
Choreografie | Chiara Re
Decor en kostuums | Arno Bremers