nijntje de musical

11 februari
nijntje de musical

Wie kent nijntje niet? In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag, ontmoet ze nieuwe vriendjes en komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals ‘nijn is jarig’ en ‘nijntje een lief klein konijntje’. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
zo 11 feb.
13:30
€ 24,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

De avonturen van nijntje

Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt 

Kennismaking met theater

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Van het boek naar het theater

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Duur voorstelling
13.30 - 14.30 uur
Geen pauze

Ook interessant

Familie Theater

Bumba in dromenland

07 april
Bumba in dromenland
Familie Theater

Fien en Teun

04 mei
Fien en Teun
Familie Theater

Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin

24 februari
Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin