nijntje de musical

nijntje de musical

Wie kent nijntje niet? In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag, ontmoet ze nieuwe vriendjes en komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals ‘nijn is jarig’ en ‘nijntje een lief klein konijntje’. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

De avonturen van nijntje

Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt 

Kennismaking met theater

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Van het boek naar het theater

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Duur voorstelling
13.30 - 14.30 uur
Geen pauze

Ook interessant

Familie Theater

Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin

24 februari
Prentenboekjesfestival - Dieren in de tuin
Familie Theater

Titus en Fien - De Finale

23 december
Titus en Fien - De Finale
Familie Theater

Zin in Zappelin live

04 februari
Zin in Zappelin live