One Vision of Queen feat. Marc Martel

10 oktober
One Vision of Queen feat. Marc Martel

Na een succesvolle tournee door Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië komt One Vision of Queen feat. Marc Martel voor het eerst naar Nederland! Geniet van een show met de grootste hits van een van de meest legendarische rockbands ooit: Queen. 

Levende legende 

Weinig zangers hebben de muziekgeschiedenis zo gevormd als Freddie Mercury tijdens zijn leven. Als een natuurlijke bariton beheerste hij de kunst om zijn stem te laten schitteren. Nu brengt de getalenteerde Canadese rockzanger Marc Martel deze legende weer tot leven op het podium. 

Sensationeel goede liveshow

Volgens de New York Times inspireert de “vocale reïncarnatie van Freddie Mercury” met zijn charismatische persoonlijkheid, zijn buitengewone zangtalent, het repertoire van de wereldberoemde band Queen en met een sensationeel goede liveshow.

Tribute 

Deze spectaculaire show ter ere van een vocale legende – zonder snorren of gele leren jasjes – zal volgend jaar Nederlandse fans van alle leeftijden versteld doen staan. Marc Martel mag meer dan 125 miljoen YouTube-views op zijn naam schrijven en tourt door meer dan 25 landen. Een succes dat grote belangstelling wekt voor zijn uitzonderlijke talent en zijn show tot ver buiten de grenzen van zijn woonplaats Nashville blaast. Hij leende zijn stem voor de film Bohemian Rhapsody en deelde het podium met de originele Queen-bandleden Brian May en Roger Taylor. Beleef voor het eerst in Nederland dit steengoede live concert! 

Praktische informatie

Datum: donderdag 10 oktober 2024
Betalen: Binnen Martiniplaza is het uitsluitend mogelijk om met pinpas (cashless) te betalen.
Het concert vindt plaats in onze grote zaal. Dit zijn uitsluitend zitplaatsen.

De ticketverkoop verloopt volledig via Ticketmaster 

Boek tickets

Ook interessant

Musical Theater

SIX - de internationale sensatie

30 oktober - 03 november
SIX - de internationale sensatie
Muziek Theater

BeeGees Forever - You should be dancing

14 januari - 13 juni
BeeGees Forever - You should be dancing
Muziek Theater

MADNESS - Theatre of The Absurd Presents C’est La Vie

19 september
MADNESS - Theatre of The Absurd Presents C’est La Vie