Oosterstörm & Friends Korenfestival

07 oktober
Oosterstörm & Friends Korenfestival

Voor de zesde keer organiseert Oosterstörm het korenfestival Oosterstörm & Friends. Een feestelijke mengelmoes van pop, Nederlandstalige meezingers, evergreens en streektaalmuziek!

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
za 07 okt.
20:00
€ 21,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

Korenfestival

Ook dit jaar zijn er op uitnodiging van Oosterstörm diverse koren te gast. Geniet van een avondvullend programma waarbij de koren een spetterend optreden verzorgen! Tijdens het korenfestival geniet je van popkoor XING uit Assen, het Doekegat Piratenkoor uit Uithuizermeeden, de Corazon Singers uit Hoogezand-Sappemeer en natuurlijk Oosterstörm!

Afterparty

Na afloop van de voorstelling is er een afterparty in de theaterfoyer met de Missisippi Country Band. Met een gevarieerd repertoire van traditioneel tot modern, van mierzoet tot stevig is er voor ieder wat wils! 

XING 
Het 5-stemmige popkoor XING uit Assen brengt een breed repertoire van verschillende muzieksoorten zoals popsongs, ballads en uptempo nummers. Het koor bestaat inmiddels drie jaar en heeft onlangs het 56e lid mogen verwelkomen. 

Het Doekegat Piratenkoor
Het Doekegat Piratenkoor heeft, zoals het met piraten behoort te zijn, een eigenzinnig repertoire. Shanty's, volks- en vrijetijdsliedjes in het Nederlands, Duits, Engels en natuurlijk in het Gronings, waarvan in vrij veel gevallen zowel de tekst als de melodie door het koor zelf zijn gemaakt.   

De Corazon Singers
‘Zingen vanuit het hart’ dat is wat de ruim 40 enthousiaste leden van de Corazon-Singers uit Hoogezand met liefde doen! Met een repertoire in het Nederlands, Engels, Duits en Gronings zorgen ze met veel plezier voor een geslaagd optreden voor iedereen! 

Oosterstörm
Naast een kleine uitgekiende ‘zoute’ lading van shanty’s bestaat het repertoire van Oosterstörm grotendeels uit bekende sixties en seventies, maar ook Nederlands, Duits en Gronings muziek zal niet ontbreken.

Tickets

Tickets zijn te bestellen via de website van Martiniplaza en de deelnemende koren.

Datum
Aanvang
Prijs
za 07 okt.
20:00
€ 21,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

Ook interessant

Muziek Theater

Frans Bauer & Sieneke

11 november
Frans Bauer & Sieneke
Muziek Theater

Racoon

22 december
Racoon
Muziek Theater

The Story of the Cats

10 mei
The Story of the Cats