Orkest op Maat

Orkest op Maat

De meest gemotiveerde amateurmuzikanten van verschillende orkesten uit het Noorden komen bij elkaar om een spectaculair concert neer te zetten! Voor het 5-jarige jubileum slaat Orkest op maat de handen ineen met ‘De bende van Baflo Bill’!

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Onder leiding van dirigent Jaap Musschenga brengen de verschillende orkesten een breed muzikaal fanfarerepertoire en begeleiden professionele artiesten. 

Jubileum editie!

Dit jaar is er een extra reden om uit te kijken naar het optreden van Orkest op maat. Ter ere van het 5-jarig jubileum slaan ze de handen ineen met het Groningse trio ‘De bende van Baflo Bill’ bestaande uit Alina Kiers, Peter de Haan en Frank den Hollander. 

Peter en Frank bundelden al eerder hun krachten samen en staan ook bekend als Pé Daalemmer & Rooie Rinus. Samen met Alina, de passie voor muziek en hun ongekende energie wordt het een verrassende en onvergetelijke avond!

Een complete avond uit

Een avond Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement (ontvangst/pauze/nagenieten) en/of een diner.
Heb je al tickets voor de voorstelling, maar nog niet geboekt voor ons restaurant? Reserveer dan je  tafel via deze link.

arrangementen 1
arrangementen 1
arrangementen 2
arrangementen 2
arrangementen 3
arrangementen 3
arrangenmten 4
arrangenmten 4

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Ook interessant

Musical Theater

De Man van La Mancha

28 februari - 03 maart
De Man van La Mancha