Paranormaalbeurs

05 februari - 04 februari
Paranormaalbeurs

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2023 wordt er in Martiniplaza Groningen de spirituele beurs Paraview georganiseerd. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die interesse hebben in deze materie en er kennis mee willen maken. 

Breed aanbod

Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamers, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new age producten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten.

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten.

Data en tijden

Zaterdag: 12.00 - 17.30 uur
Zondag: 11.00 - 17.30 uur

Entree

€ 7,00
65+ of met kortingsflyer: € 5,00
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis
Tickets vooraf te reserveren

Tickets reserveren

Ook interessant?

Muziek Theater

ABBA the Music

14 april
ABBA the Music
Musical Theater

Grease

19 april - 23 april
Grease
Musical

Les Misérables

10 mei - 21 mei
Les Misérables