Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

28 oktober
Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten! Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. 

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
za 28 okt.
16:00
€ 28,20

Inclusief (eventuele) toeslagen

Avontuur met de bende van de Zwarte Hand

Pietje Bell is een vrolijke meid die dol is op een beetje avontuur in de stad! Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden? 

Meet & Greet

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Beleef een onvergetelijke avond of middag vol humornostalgie, vriendschap en leuke liedjes! Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

Leeftijd: 6+

Duur voorstelling
16.00 – 17.15 uur
Geen pauze

Ook interessant

Familie Theater

Ernst, Bobbie en de rest - de Vakantieshow

22 oktober
Ernst, Bobbie en de rest - de Vakantieshow
Familie Theater

Social Squad

29 oktober
Social Squad
Familie Theater

Zin in Zappelin live

04 februari
Zin in Zappelin live