Platenbeurs XXL

08 april
Platenbeurs XXL

Martiniplaza wordt wederom omgetoverd tot de grootste platenwinkel van het Noorden. Ruim 45 verschillende platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit heel Nederland aantrekken.

Grootste platenwinkel van het Noorden 

Op zaterdag 8 april wordt Martiniplaza in Groningen weer de grootste platenwinkel van het Noorden. In een prachtige zaal zullen de betere standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland aanwezig zijn. Waaronder gespecialiseerde stands in hardrock, nieuwe vinyl, singles en stands met vinylsingles, hoezen, vinyltassen, muziekshirts en meer benodigdheden. Er zal een live scherm aanwezig zijn met mooie concertbeelden. 

Koopjes en collector items 

Meer dan 150.000 lp’s, singles, cd’s, dvd’s, blu-rays en muziekmerchandise kan je in platen en cdbakken vinden. Naast groepen als The Rolling Stones, The Beatles en The Doors kan je ook hedendaagse artiesten als Oscar and the Wolf, Arctic Monkeys en Ed Sheeran verwachten in de volle platen en cdbakken. Er zullen prachtige koopjes voor 1 euro te vinden zijn maar ook kan je mooie collector items “scoren”. De platenbeurs wordt georganiseerd door Variaworld.

Data en tijden

De Platenbeurs XXL vindt plaats op zaterdag 8 april.
De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Entree

Kinderen tot 12 jaar gratis.
Tickets zijn te koop aan de deur en online.

Meer info

Ook interessant?

Musical Theater

Grease

19 april - 23 april
Grease
Musical

Les Misérables

10 mei - 21 mei
Les Misérables
Muziek Theater

Queen The Music

02 juni
Queen The Music