Platenbeurs XXL

Platenbeurs XXL

Martiniplaza wordt wederom omgetoverd tot de grootste platenwinkel van het Noorden. Ruim 45 verschillende platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit heel Nederland aantrekken.

Grootste platenwinkel van het Noorden 

Op zaterdag 9 december wordt Martiniplaza in Groningen weer de grootste platenwinkel van het Noorden. In een prachtige zaal zullen de betere standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland aanwezig zijn. Waaronder gespecialiseerde stands in hardrock, nieuwe vinyl, singles en stands met vinylsingles, hoezen, vinyltassen, muziekshirts en meer benodigdheden. Er zal een live scherm aanwezig zijn met mooie concertbeelden. 

Koopjes en collector items 

Meer dan 150.000 lp’s, singles, cd’s, dvd’s, blu-rays en muziekmerchandise kan je in platen en cdbakken vinden. Naast groepen als The Rolling Stones, The Beatles en The Doors kan je ook hedendaagse artiesten als Oscar and the Wolf, Arctic Monkeys en Ed Sheeran verwachten in de volle platen en cdbakken. Er zullen prachtige koopjes voor 1 euro te vinden zijn maar ook kan je mooie collector items “scoren”. De platenbeurs wordt georganiseerd door Variaworld.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 9 december
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Entree: Tickets online en aan de deur te koop. Kinderen tot 12 jaar gratis. 
Betalen: Binnen Martiniplaza is het uitsluitend mogelijk om met pinpas (cashless) te betalen.

Tickets

Ook interessant?

Musical Theater

Jesus Christ Superstar

29 mei - 02 juni
Jesus Christ Superstar