Rapunzel de Musical

Rapunzel de Musical

In Rapunzel de Musical komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

De strijd om het hart van Rapunzel

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. Zal het Tobias lukken haar te vinden? 

Beste Familiemusical

Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen van Van Hoorne Entertainment een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie! In 2022 en 2023 ontving Van Hoorne Entertainment de Musical Award voor Beste Familiemusical voor Belle en het Beest De Musical en Assepoester De Musical. 

Duur voorstelling
13.30 – 14.45 uur
Geen pauze

Leeftijd: 4+