Remembering Elvis

Remembering Elvis

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je zaterdag 3 juni in Martiniplaza zijn. Maar liefst 4 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘Remembering Elvis’ theatershow. 

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Internationaal gezelschap 

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart. 

De jonge Michael Glaysher uit Engeland mag uiteraard niet ontbreken. Met een volle prijzenkast die hij over hele wereld heeft verzameld startte hij vooral als de jongen Elvis uit de 50’s. Onderhand is zijn repertoire verbreed en kan hij werkelijk alles. Daarnaast is hij al een aantal jaar het vaste gezicht in de Sun Record tour. 

Ben Thompson uit Engeland, die in 2018 op de heilige grond van Graceland is bekroond tot de beste van de wereld en benoemd werd tot ultra-champion vliegt zeer regelmatig de gehele wereld over om zijn passie te kunnen delen met alle Elvis-liefhebbers.

4e ETA en special Guest: Leon de Jong. Zijn prachtige vertolking van o.a. Always on my mind, Can’t help falling in love en It’s now or never behalen inmiddels al meer dan 11 miljoen views. Zijn passie voor Elvis deelt hij nu voor het eerst in Martiniplaza!

Graceland Band

Deze 4 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische 10-koppige Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. 

Remembering Elvis is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van Unchained Melody en Burning Love. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Groningen!

 

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Ook interessant

Musical Theater

Jesus Christ Superstar

29 mei - 02 juni
Jesus Christ Superstar