Remembering Elvis

03 juni
Remembering Elvis

De vier allerbeste Elvis Tribute Artists van over de hele wereld presenteren het iconische repertoire van de king of Rock'nRoll in Remembering Elvis, het grootste Elvis spektakel ter wereld. Een complete Elvis ervaring die je in Europa nog niet eerder zag. 

Datum
Aanvang
Prijs
za 03 jun.
20:00
€ 39,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

Internationaal gezelschap 

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel! Naast hem staat Ciaran Houlihan, een mulit-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij talloze voltooiingen. Nog een multi-award winnaar die in 2018 op de heilige grond van Graceland is bekroond tot de beste van de wereld is Ben Thompson uit Engeland, die geregeld de hele wereld overvliegt om zijn passie te delen met Elvis-liefhebbers. De jonge Michael Glaysher uit Engeland mag uiteraard niet ontbreken. Met een volle prijzenkast die hij over de hele wereld heeft verzameld startte hij vooral als de jonge Elvis uit de 50's. Onderhand is zijn repertoire verbreed en kan hij werkelijk ‘alles’. Daarnaast is hij al een aantal jaar het vaste gezicht in de ‘Sun Record’ Tour. 

Graceland Band

Onder leiding van de legendarische Graceland Band uit Wales met achtergrondzangeressen Mills and Boone stijgen de deze vier wereldsterren tot grote hoogte. Het gezelschap laat je de legendarische zanger en iconische hits opnieuw beleven. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. 

Een complete avond uit

Een avondje Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Maak van theaterbezoek eenvoudig een volledige avond uit. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement, theaterschotel of driegangenmenu.

Een complete avond uit
Een complete avond uit
Datum
Aanvang
Prijs
za 03 jun.
20:00
€ 39,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

Ook interessant

Musical

Les Misérables

10 mei - 21 mei
Les Misérables
Muziek Theater

The Analogues - Hello Goodbye

24 maart - 25 maart
The Analogues - Hello Goodbye
Muziek Theater

The Simon & Garfunkel Story

10 maart
The Simon & Garfunkel Story