Spirituele beurs

03 februari - 04 februari
Spirituele beurs

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 wordt in Martiniplaza Groningen de spirituele beurs Paraview georganiseerd. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die interesse hebben in deze materie en er kennis mee willen maken. 

Breed aanbod

Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijk uiteenzetting van activiteiten in en openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en - tekenaars, auracamers, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new age producten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten. 

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen. 

Datum en tijden

Zaterdag 3 februari: 12.00 - 17.30 uur
Zondag 4 februari: 12.00 - 17.30 uur

Entree

€ 7,00
65+ of met kortingsflyer: € 5,00
Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis

Tickets reserveren
11052
Cabaret Theater

Tis Hier Geen Hotel 2

07 februari
Tis Hier Geen Hotel 2
Familie Theater

nijntje de musical

11 februari
nijntje de musical
Musical Theater

De Man van La Mancha

17 februari - 03 maart
De Man van La Mancha