Stoffenspektakel

28 februari
Stoffenspektakel

Het Stoffenspektakel kent inmiddels bijna 30 edities in Martiniplaza. Landelijk bekende stoffenaanbieders presenteren en verkopen de nieuwste stoffen en collecties. Op ieder spektakel vind je minimaal 140 stoffenkramen. Soms zelfs meer dan 200 kramen met ongeveer 70 stoffenaanbieders. Er wordt een aanbod gepresenteerd dat je nergens anders tegen zult komen.

Stoffen, fournituren en patronen

De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie - ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden. Met stoffendealers uit heel Nederland wordt een uniek aanbod gepresenteerd.

Demonstraties

Op Stoffenspektakel worden vele demonstraties gegeven. Bekende, maar ook nieuwe technieken komen aan bod. Tevens toont men hoe je kleding kunt customizen door te borduren of applicaties op te brengen. Modevakscholen zijn soms aanwezig om je te laten zien hoe je je nog beter kunt scholen in het vervaardigen van kleding.

Data en tijden 

Woensdag 28 februari 2024 
09:30 - 16:30 uur

Entree

Gratis entree

Meer informatie

Ook interessant

Musical Theater

De Man van La Mancha

28 februari - 03 maart
De Man van La Mancha
Beurs Beurs

Huisje Boompje Baby Event

12 april - 14 april
Huisje Boompje Baby Event
Musical Theater

Mamma Mia!

20 maart - 24 maart
Mamma Mia!