Stoffenspektakel

09 oktober
Stoffenspektakel
Stoffenspektakel
Stoffenspektakel
Stoffenspektakel

Het Stoffenspektakel kent inmiddels bijna 30 edities in Martiniplaza. Landelijk bekende stoffenaanbieders presenteren en verkopen de nieuwste stoffen en collecties. Op ieder spektakel vind je minimaal 140 stoffenkramen. Met 4.000 vierkante meter aan beursoppervlakte biedt Stoffenspektakel een ruime en gevarieerde winkelervaring. We zorgen ervoor dat je bezoek zo aangenaam mogelijk is met catering ter plaatse. Het beste deel? De toegang is gratis! Kom langs en laat je inspireren! 

Stoffen, fournituren en patronen

De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie - ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden. Met stoffendealers uit heel Nederland wordt een uniek aanbod gepresenteerd.

Demonstraties

Op Stoffenspektakel worden vele demonstraties gegeven. Bekende, maar ook nieuwe technieken komen aan bod. Tevens toont men hoe je kleding kunt customizen door te borduren of applicaties op te brengen. Modevakscholen zijn soms aanwezig om je te laten zien hoe je je nog beter kunt scholen in het vervaardigen van kleding.

Data en tijden 

Woensdag 9 oktober 2024 
09:30 - 16:30 uur

Entree

Gratis entree

Meer informatie

Ook interessant

Beurs Beurs

Handwerkbeurs 2024

14 november - 16 november
Handwerkbeurs 2024
Show / Entertainment Event

Holiday On Ice - NO LIMITS

06 december - 08 december
Holiday On Ice - NO LIMITS
Musical Theater

SIX - de internationale sensatie

30 oktober - 03 november
SIX - de internationale sensatie