The African Mamas

03 januari
The African Mamas

The African Mamas brengen de soulmuziek terug naar het Afrikaanse continent in een sfeervol kerstprogramma met muziek van o.a. Nina Simone, Aretha Franklin, Billy Holiday en tal van andere diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Come and Celebrate Christmas South African Style with The African Mamas!

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
wo 03 jan.
20:00
€ 39,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

Afrikaanse roots 

Soulmuziek heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de Afro-Amerikaanse identiteit. Door mensen als Rosa Parks, Dominee Martin Luther King en Claudette Colvin hervond de zwarte gemeenschap hun trots om zwart te zijn, bewust van de Afrikaanse achtergrond. Soul komt voort uit de traditionele gospel muziek en heeft ondanks dat het in Amerika is ontstaan, zijn roots in de Afrikaanse muziek.

Grootheden van de soul

The African Mamas brengen een kerstprogramma met de muziek van tal van diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Aangevuld met prachtige harmonieën en Afrikaanse traditionals waar we The African Mamas van kennen. Een hartverwarmend en kleurrijk programma dat iedereen in beweging zal brengen.

Duur voorstelling
20.00 – 22.00
Met pauze 

Een complete avond uit

Een avond Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement (ontvangst/pauze/nagenieten) en/of een diner.
Heb je al tickets voor de voorstelling, maar nog niet geboekt voor ons restaurant? Reserveer dan je  tafel via deze link.

arrangementen 1
arrangementen 1
arrangementen 2
arrangementen 2
arrangementen 3
arrangementen 3
arrangenmten 4
arrangenmten 4
Datum
Aanvang
Prijs
wo 03 jan.
20:00
€ 39,70

Inclusief (eventuele) toeslagen

Ook interessant

Musical Theater

Mamma Mia!

20 maart - 24 maart
Mamma Mia!
Dans Theater

Message in a Bottle

07 december - 10 december
Message in a Bottle
Muziek Theater

Racoon

22 december
Racoon