The African Mamas

The African Mamas

The African Mamas brengen de soulmuziek terug naar het Afrikaanse continent in een sfeervol kerstprogramma met muziek van o.a. Nina Simone, Aretha Franklin, Billy Holiday en tal van andere diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Come and Celebrate Christmas South African Style with The African Mamas!

Tickets en tijden

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Afrikaanse roots 

Soulmuziek heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de Afro-Amerikaanse identiteit. Door mensen als Rosa Parks, Dominee Martin Luther King en Claudette Colvin hervond de zwarte gemeenschap hun trots om zwart te zijn, bewust van de Afrikaanse achtergrond. Soul komt voort uit de traditionele gospel muziek en heeft ondanks dat het in Amerika is ontstaan, zijn roots in de Afrikaanse muziek.

Grootheden van de soul

The African Mamas brengen een kerstprogramma met de muziek van tal van diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Aangevuld met prachtige harmonieën en Afrikaanse traditionals waar we The African Mamas van kennen. Een hartverwarmend en kleurrijk programma dat iedereen in beweging zal brengen.

Duur voorstelling
20.00 – 22.00
Met pauze 

Een complete avond uit

Een avond Martiniplaza is meer dan het bezoeken van een voorstelling. Bestel hieronder tegelijk met je tickets een arrangement (ontvangst/pauze/nagenieten) en/of een diner.
Heb je al tickets voor de voorstelling, maar nog niet geboekt voor ons restaurant? Reserveer dan je  tafel via deze link.

arrangementen 1
arrangementen 1
arrangementen 2
arrangementen 2
arrangementen 3
arrangementen 3
arrangenmten 4
arrangenmten 4

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Ook interessant

Musical Theater

Mamma Mia!

20 maart - 24 maart
Mamma Mia!