Titus en Fien - De Finale

Titus en Fien - De Finale

Na 15 jaar op het toneel neemt het populaire groene duo deze winter definitief afscheid. Met De Titus & Fien Winterrevue De Finale komt er een einde aan een tijdperk en zal alles uit de kast worden getrokken om nog één keer de meest hilarische, meest grootse en meest gekke groene show neer te zetten!

Deze voorstelling heeft plaatsgevonden.

Gloednieuwe show

Dus oliebol! Zet je schrap, want na het succes van de Titus & Fien Winterrevue in 2022, komen jouw groene vrienden nog één keer terug met een gloednieuwe show, de Titus & Fien Winterrevue De Finale. Natuurlijk zullen zij op het toneel verschijnen met de Oliebollenband, het Oliebollenballet en komen er naast gloednieuwe hilarische sketches ook oude hits voorbij zoals het spekkie en natuurlijk het Oliebollenlied. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen! 

De laatste keer

Zwaai jij voor de laatste keer naar je groene helden, ga jij nog een keer met ze op de foto, zing jij mee met hun allergrootste hits en kom jij met de hele familie nog een keer dubbel liggen van het lachen? Deze aller aller allerlaatste onvergetelijke, hilarische show wil je niet missen! 

Groen & Gek

Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus & Fien verrassingspakket. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

Duur voorstelling
13.30 - 14.45 uur
Geen pauze

Leeftijd: 4+

Verkleedwedstrijd

Om er nog één keer een te gekke groene show van te maken, vragen Titus & Fien je om verkleed te komen in het thema Groen & Gek!

Degene die het allermooist gekleed is, wordt na afloop van de show op het toneel geroepen en ontvangt een Titus & Fien prijzenpakket! Aanmelden voor de verkleedwedstrijd kan enkel voorafgaand aan de voorstelling in de theaterfoyer of online. 

Aanmelden
Verkleedwedstrijd
Verkleedwedstrijd

Om alvast in de stemming te komen!