Charlie and the Chocolate Factory groot succes

Charlie and the Chocolate Factory groot succes

12 voorstellingen, 12.000 verkochte tickets

Van 21 t/m 30 december 2022 genoten ruim 12.000 bezoekers van de musical Charlie and the Chocolate Factory. Het betoverende verhaal bracht de ultieme kerstbeleving voor jong en oud ✨ Een feestje dat niet alleen in de theaterzaal te beleven was, maar ook in ons restaurant met overheerlijke chocoladetoetjes geheel in het thema van Charlie 🍫 Daarnaast kochten bezoekers massaal chocoladerepen in de hoop op een gouden ticket!

Groot succes ⭐⭐⭐⭐
Met ruim 12.000 verkochten kaarten en louter positieve reacties van zowel de pers als het publiek mogen we Charlie and the Chocolate Factory met recht een groot succes noemen!

Theateralliantie 🤝
De voorstelling is een productie van de Theateralliantie, een samenwerking tussen zeven grote theaters van Nederland. De Theateralliantie creëert producties en wil daarmee een kwalitatief hoog aanbod neerzetten.

👀 Dit belooft veel goeds voor de aankomende productie van de Theateralliantie: Wolfgang, het Wonderjong. Een sprankelende en muzikale familievoorstelling over Wolfgang Amadeus Mozart en zijn leven als kindster én recalcitrante puber 

📸 scènebeeld Charlie and the Chocolate Factory 

Meer over Wolfgang
12 voorstellingen, 12.000 verkochte tickets
12 voorstellingen, 12.000 verkochte tickets