Davis Cup in Martiniplaza

Davis Cup in Martiniplaza

Nederland speelt in de Davis Cup tegen Zwitserland opnieuw in Martiniplaza

Maandag 27 november - In Malaga heeft voorafgaand aan de finale van de Davis Cup 2023 de loting voor de Davis Cup Qualifiers 2024 plaatsgevonden. Nederland werd gekoppeld aan Zwitserland.  Het TeamNL Davis Cupteam speelt op 2 en 3 februari thuis en mag naast de locatie ook de ondergrond bepalen. De wedstrijd wordt gespeeld in Martiniplaza in Groningen, de ticketverkoop is inmiddels gestart.  

Tickets

'Geweldige Oranjesfeer in Martiniplaza'

Captain Paul Haarhuis over de loting. ‘Zwitserland is wel een pittige tegenstander, maar een mooi tennisland met rijke tennishistorie. Met Wawrinka, Stricker en Huesler hebben ze een goed team. Het is heel fijn dat we thuis spelen. Vorig jaar in Groningen was er een geweldige Oranjesfeer. De support van de fans is in deze landencompetitie heel belangrijk. We gaan er vol voor en zullen er alles aan doen om ons weer te plaatsen voor de groepsfase van de Davis Cup Finals.’

'Geweldige Oranjesfeer in Martiniplaza'
'Geweldige Oranjesfeer in Martiniplaza'

Qualifiers

Het TeamNL Davis Cupteam wist zich dit jaar in Split door de groepsfase van de Davis Cup Finals te slaan na winst op Finland en de Verenigde Staten. In de kwartfinale stopte Italië afgelopen donderdag de zegereeks van Oranje. Het team heeft opnieuw aangetoond met de wereldtop mee te kunnen.

Spanje en Groot-Brittannië hebben een wildcard gekregen en zijn net als de finalisten van dit jaar, Australië en Italië, verzekerd van een plek in de groepsfase van de Davis Cup Finals in september volgend jaar.

Qualifiers
Qualifiers

Vip arrangement

Bezoek samen met relaties Davis Cup in stijl. Maak gebruik van het exclusieve Davis Cup VIP arrangement. 
• Toegang tot premium zitplaatsen
• Toegang tot de topsportlounge
• Inclusief drankjes, lunch, diner en parkeren
• Tennis talks

Bekijk VIP arrangement
Vip arrangement
Vip arrangement