De Promotiedagen in Martiniplaza

De Promotiedagen in Martiniplaza

De Promotiedagen op 7 en 8 november 2023 is het #1 zakelijk event van Noord-Nederland

Al 36 jaar is Promotiedagen hét event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. Promotiedagen brengt ondernemers samen, maakt nieuwe verbindingen en laat zien wat voor moois ondernemend Noord-Nederland te bieden heeft.

De Promotiedagen is er voor iedereen!

De Promotiedagen is er voor het volledige noordelijke MKB. Groot en klein, en van Startups tot gevestigde orde; heel zakelijk Noord-Nederland is aanwezig als deelnemer én bezoeker. De Promotiedagen is een event voor alle sectoren, een plaats waar ondernemers samenkomen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen.

Trendgericht programma

Het programma van de Promotiedagen is een feestje. Iedere editie vinden er zo'n 75 sessies plaats, verdeeld over verschillende podia. Met onderwerpen die inspireren, prikkelen en opschudden. Originele en boeiende verhalen, gericht op de laatste trends. 

Clusters & regiopleinen

De Promotiedagen heeft een bruisende beursvloer, met meer dan 20 ondernemerspleinen. Deze pleinen zijn clusters van bedrijven uit een branche, thema, regio of businessclub. Als deelnemer aan een plein leg je makkelijk contact met de doelgroep die voor jou belangrijk is.

Verbinden van bedrijven, inspireren van innovatie

De Promotiedagen is veel meer dan alleen een reeks stands en bedrijfspresentaties. Ze vormen een dynamisch speelveld waar bedrijven uit diverse sectoren samenkomen om te netwerken, kennis te delen en potentiële samenwerkingen te ontdekken. Martiniplaza fungeert hierbij als de gastvrije locatie, die niet alleen de ruimte biedt voor deze interacties maar ook een sfeer creëert die innovatie en zakelijk succes stimuleert.

Meer over de Promotiedagen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Martiniplaza?

Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Martiniplaza?
Benieuwd naar de mogelijkheden bij Martiniplaza?

Contactformulier