10193
10194

Huisje Boompje Baby event groot succes

Het allereerste Huisje Boompje Baby event afgelopen weekend was een groot succes. Van shoppen bij meer dan 100 verschillende stands tot pretecho's en een live huid-op-huid keizersnede demonstratie. Workshops en presentaties werden goed bezocht en de foodtrucks zorgden voor volle terrassen waar livemuziek werd gespeeld. 

En.... volgend jaar weer! Er komt namelijk een tweede editie op 14, 15 en 16 april 2023 🎊

De beurs ontving 5.200 bezoekers over het gehele weekend. Zwangere dames, (kersverse) ouders en opa’s en oma’s vonden hun weg op de beurs. Er was een zorg- en informatieplein, winkelstraat, foodplein en een podium.

Het event is gerealiseerd in samenwerking met BabyPlanet.nl en het Martini Ziekenhuis.

Enthousiaste bezoekers en deelnemers

De organisatie lag in handen van Lyse Koldijk en MartiniPlaza. Het event is gerealiseerd in samenwerking met BabyPlanet en Martini Ziekenhuis Groningen. Lyse Koldijk (Lyse Events) en Willem de Kok (directeur MartiniPlaza) blikken tevreden terug. ‘De nieuwe beurs Huisje Boompje Baby is uitermate voorspoedig verlopen. Blijkbaar is er behoefte aan een dergelijk event gezien de grote opkomst en het enthousiasme van bezoekers en standhouders’.

Positieve reacties

‘Eindelijk een grote babybeurs in Noord-Nederland’. ‘Echt een aanrader voor mama’s en mama’s to be’, is een greep uit de reacties van de beursbezoekers afgelopen weekend. Standhouders waren ook erg tevreden. Behalve dat er goed werd verkocht waren zij ook erg te spreken over de sfeer, aankleding en organisatie.

Huisje Boompje Baby event groot succes
Huisje Boompje Baby event groot succes

Benieuwd wat Martiniplaza voor jou kan betekenen?

Martiniplaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor congressen, beurzen, (bedrijfs)events, theater en topsport. Gelegen aan het Stadspark, goed bereikbaar, met volop parkeerplaatsen én op loopafstand van het station en de binnenstad. Onze multifunctionele locatie is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en publieksevenementen.  

Ontdek de mogelijkheden
Benieuwd wat Martiniplaza voor jou kan betekenen?
Benieuwd wat Martiniplaza voor jou kan betekenen?