Verlengd partnerschap

Verlengd partnerschap

Martiniplaza en MF Horeca bundelen opnieuw hun krachten voor gastvrijheid en succes

11 januari 2024 - Met trots hebben we een nieuwe samenwerking getekend met MF Horeca. Als grootste evenementenlocatie in Noord-Nederland zijn we klaar voor twee jaar vol gastvrijheid en succes. Samen met MF Horeca streven we naar een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. 

Flexibele en professionele partner 

Als grootste evenementenlocatie in Noord-Nederland is het van essentieel belang dat we kunnen vertrouwen op een flexibele en professionele partner als MF Horeca. De samenwerking is aangegaan voor een periode van 2 jaar, met ingang van 1 januari 2024.

Kernwaarden

Met jarenlange ervaring en begrip van onze behoeften, hebben we met MF Horeca een partner die perfect aansluit bij onze kernwaarden: vernieuwend, gastvrij, samen en Gronings. Hospitality staat bij Martiniplaza centraal, en samen met MF Horeca streven we naar een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.

Gastvrij

De principes en ambities van MF Horeca sluiten naadloos aan op die van Martiniplaza. Samen werken we elke dag aan gelukkige opdrachtgevers, medewerkers, werkzoekenden en gasten door persoonlijke dienstverlening en continue ontwikkeling. Gastvrijheid is van onschatbare waarde, en we delen de overtuiging dat medewerkers het verschil maken. Wij kijken uit naar een voortzetting van deze vruchtbare samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze stap zorgt voor blije gasten. 
 Op de foto, v.l.n.r.: Willem de Kok (directeur Martiniplaza), Albert Jan Jongsma (algemeen directeur MF), Iris Westerhof (vestigingsmanager MF), Martijn Vrij (operationeel manager Martiniplaza), Sigrid de Jonge (allround intercedent MF), Fabio Lamanna (regiomanager MF).